Minä olen Pekka Lehtola, Pohjanmaalta Helsinkiin vuosituhannen vaihteessa muuttanut idearikas yrittäjä. Olen toiminut yritykseni EveAntin kanssa lähes kaikissa tapahtuma-alan työtehtävissä jo vuodesta 2007.

 

Muutin Helsinkiin saatuani opiskelupaikan Ammattikorkeakoulu Stadissa pop/jazz-laulupedagogilinjalla. Lähes välittömästi etelään muuttamisen jälkeen aloin tehdä joka viikonloppu musiikkikeikkoja juhlissa ympäri Suomea ja välillä jopa päädyimme ulkomaillakin soittamaan. Samalla tapasin valtavan määrän ihmisiä niin yleisössä, lavalla kuin lavan takanakin. Sosiaalisena ihmisenä olinkin aina keskustelemassa mitä upeimpien ihmisten kanssa.

 

Päässä alkoi kyteä ajatus päästä itse ideoimaan ja työstämään todeksi näitä ihmeellisen tuntuisia juhlia. Eipä aikaakaan, kun yritys oli pystyssä ja olin tapahtumissa mukana rakentamassa, miksaamassa, somistamassa tai tuottamassa. Ammattimaisesti tehdyissä tapahtumissa työskentelevät ihmiset ovat oman alansa superammattilaisia. Minulla on ollut suuri etuoikeus oppia tuntemaan nämä ihmiset. He ovat tietotaidollaan laajentaneet EveAntin osaamisalueen ääni-ja tapahtumapuolelta myös kuvapuolelle. Parasta jälkeä tulee tottakai silloin, kun jokainen tekee sitä missä on parhaimmillaan. 

Rakkauteni esiintymiseen ja musiikkin tekemiseen näyttää olevan ikuista, koska yhä edelleen se tuntuu maagiselta. Keikkailen ja julkaisen musiikkia yhä aktiivisesti. Niinhän sitä sanotaan että vierivä kivi ei sammaloidu.

-Pekka

Peeta Promokuva.jpg
Kuka minä olen